Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timråcoachen: "I min bok ska det inte vara mål"

Timrå IK kom tillbaka från de döda i första perioden, men vad hjälpte det när de blir straffade på nytt i period nummer två.
– Domaren hade blåst innan pucken gick i mål vid Karlskogas 3–2-mål och i min bok ska det inte vara godkänt, säger Timråcoachen Roger Forsberg.
Det var inte Timrås kväll i Nobelhallen

Annons

Det slutade 6–3 till formstarka BIK Karlskoga som tog sin femte raka seger i serien där alla tycks slå alla.

Efter 20 sekunder stod det 1–0. Efter drygt fem minuter stod det 2–0 ...

– Starten är inte alls som vi önskar, men det är svårt att sätta fingret på varför vi står på hälarna, säger Roger Forsberg och fortsätter:

– Men vi gör en bra upphämtning och kommer tillbaka redan i den första perioden.

Om Per Hallins 2–1 kom som blixt från klar himmel var Jonathan Dahlén 2–2 hockeygodis när Johan Johnsson hittade honom i slottet med ryggen mot situationen.

Där och då kändes det som att Timrå var på g.

Där och då hade Timrå initiativet.

Men så kommer andra perioden som gästerna vinner med 14–5 i skott men förlorar med 2–0 i mål.

Förödande.

Inte minst när den för eftermiddagen poänghungrige Daniel Wessner fick göra 3–2 i power play trots att domare Berglund redan hade blåst i pipan.

Mål blev det och Forsberg fattade och fattar fortfarande ingenting.

– Jag har pratat med sportchefer som har sett matchen och domaren hade blåst innan pucken låg i mål. I min bok ska det inte vara godkänt.

Han suckar och tillägger:

– Vi blir hårt straffade och dessutom fick Karlskoga göra 4–2 billigt efter en tekning i slutet av perioden. Vi är det klart bättre laget i andra, men spelar ändå minus två.

Timrå orkade inte resa igen och när 5–2 kom tidigt i slutperioden var tillställningen i princip över.

Forsberg var belåten med backen Mattias Nilsson samt formationen med smarte Johan Johnsson, Färjestadslånet Victor Ejdsell och unge målskytten Jonathan Dahlén.

Vi kan bara instämma – i vår bok.