Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timråforwarden kan missa mötet med Västerås

Västerås IK–Timrå IK, ABB Arena Nord, 19.00.

Annons

Läget i laget:

Oscar Johansson fick en smäll senast och kan missa matchen. Marcus Bohman är inte redo för spel ännu.

Tränarsnack

"Det är en motståndare som är i ett pressat läge. De har gått lite ont poängmässigt, men jag tycker Västerås har spelat bra en längre tid även om de inte fått poäng. Samtidigt är det läge för oss om de är lite vingklippta", säger Roger Forsberg.

Notera att ...

... mötet borta mot Västerås ingår i spelomgång 42.

... nye tränaren Anders Appelgren fick en tung start i VIK. Förlust hemma mot sin gamla klubb Leksand med 4–3, en match där för övrigt den tidigare Timråbacken Andreas Borgman blev något av syndabock i slutsekunderna med att ta en utvisning i ett mindre bra läge.

... Timrå har plusstatistik på Västerås den här säsongen, efter två segrar hemma i Isstadion (en i sudden) och en förlust på bortais.

... luckan upp till play off och åttonde platsen i tabellen har växt till nio poäng.

... Timrå går i och med mötet mot VIK in i ett intensivt matchande med tre tillställningar på fem dagar.

MISSA INTE: Håll koll på ditt favoritlag i mobilen – få pushnotiser när vi skriver om Timrå IK, GIF Sundsvall eller Sundsvall Hockey. Ladda ner ST:s nya app till Iphone eller Android.