Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timråforwarden ska utredas på sjukhus efter hjärnskakningarna

Alexander Lindgren har drabbats av flera hjärnskakningar under karriären.
Nu är tanken att han ska genomgå en grundlig undersökning på sjukhuset.
– Det är planen, säger Timråtränaren Roger Forsberg.

Annons

Mot Vita Hästen senast fick Timrås Alexander Lindgren en ny smäll mot huvudet.

– Det är inte bra för honom över huvud taget och den andra för honom på kort tid. Han mår inte alls bra och kommer att vara borta flera veckor. Det viktigaste är att han blir bra igen, det får ta den tid det tar, sa Timråtränaren Roger Forsberg den gången.

Läs mer: Uddlöst Timrå inte nära seger – trots spelövertag

Timrå kommer nu försöka få till en mer grundlig undersökning av Lindgren som drabbats av ett antal hjärnskakningar under karriären.

– Kicki (Höglund) ska försöka skicka honom till sjukhuset så de kan ta lite bilder och göra en noggrann undersökning, det är planen i alla fall. Det är ju några hjärnskakningar på kort tid nu, det är jättetråkigt. Vi har honom under uppsikt och hoppas på det bästa. Det känns ju inte bra varken för honom eller för oss, säger Roger Forsberg.

Timråtränaren får förmodligen klara sig utan även knäskadade centern Andreas Molinder den närmaste tiden.

Molinder testade att träna med ett skydd under måndagen.

– Det kändes sådär om man frågar honom. Han kände nog att han inte var riktigt stabil i knät trots skyddet, så vi räknar inte med honom i veckan, säger Roger Forsberg.