Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timrås tredje raka förlust – så avgjordes matchen mot Almtuna

Timrå IK förlorade sin tredje raka match på tisdagen.
Det blev däremot en poäng mot Almtuna IS efter att matchen fått avgöras med straffar.

Annons

Det stod 8-8 i skott efter den första perioden, men det var gästerna som hade ledningen. När klockans stod på prick fem minuter så lyckades Michael Haga på ett till synes enkelt sätt få pucken i nät. Både Almtuna- och Timrå IK-spelarna såg överraskade ut när den lösa pucken letade sig in bredvid Johan Mattsson.

Efter 9.03 utökade Almtuna. Den här gången var avslutet betydligt distinktare. Sebastian Sellin fick pucken vid vänster tekningscirkel framför Johan Mattsson och det rappa skottet satt tätt intill den första stolpen.

Timrås mål skulle dock komma. Det när Jeremy Boyce-Rotevall med tre minuter kvar av perioden kunde trycka in en retur bakom Jonas Johansson efter att den senare först gjort en riktig kanonräddning på skott från Oscar Johansson.

I den sista perioden kom också kvitteringen. Anton Wedin slog till direkt efter en tekning och matchen fick avgöras på straffar.

Där var Almtuna betydligt vassare.

Både Michael Haga och Sebastian Selin gjorde mål för gästerna och Timrå IK:s Jonathan Dahlén och John Westin missade.

Förlusten var Timrås tredje inom en vecka.