Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timråstjärnan Jonathan Dahlén: "Jag håller på Östersund i år"

Jonathan Dahlén tror på Östersund i årets fotbollsallsvenska. Timråstjärnan har till och med spelat pengar på att Östersunds FK vinner SM-guld.
– Jag tippade 50 spänn på att Östersund skulle vinna hela allsvenskan, säger Dahlén.

TV: Se reprisen av sändningen här

I vår direktsändning inför fotbollsallsvenskan gästade en av hockeyallsvenskans största profiler, Jonathan Dahlén. Timråstjärnan berättade där vilket som är hans favoritlag på

– Jag håller på Östersund i år, sade Dahlén i vår direktsändning.

Dahlén, som kommer från Östersund, har följt laget nära under lång tid och var i höstas snabb att gratulera till det allsvenska avancemanget från sitt twitterkonto.

Läs också: Efter succégenombrottet i Timrå IK – så blev Jonathan Dahlén en av Sveriges hetaste juniorspelare

I vår sändning berättade Dahlén även att hans tro på ÖFK är så stark att han vågat satsa pengar på att de kan vinna SM-guld.

– Jag la ett tips med hjärtat i går. Jag tippade 50 spänn på att Östersund skulle vinna hela allsvenskan. Ibland måste man chansa, säger Dahlén.

– Han har nog tippat rätt och känner jag pappa Dahlén rätt har han nog tippat 200 på oss och de är väldigt bra på att tippa, sade Östersunds ordförande Daniel Kindberg när han fick höra om Dahléns insats.

Se när Jonathan Dahlén gästar studion i toppen av denna artikel.

Läs också: Hemligheten bakom Jonathan Dahléns explosion – här är detaljerna som fått honom att lyfta