Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timråtränaren om succékedjan: "En kedja med kemi"

Johan Persson gjorde en succécomeback och stod för två mål.
Samtidigt hittade Timrå IK en producerande kedja att bygga vidare på.
– Det visar de med stor tydlighet, säger tränaren Roger Forsberg.

Forwarden Johan Persson gjorde en succécomeback i Timrå IK när han stod för två mål mot Västerås på torsdagen.

Läs mer: Succé i återkomsten

– Klart att det syns att det är en spetsspelare vi fått tillbaka. Johan såg rappare ut än i fjol, och han tränar ju i en miljö som kräver det, säger Timråtränaren Roger Forsberg dagen efter segern.

– Nu fick han spela cirka tio minuter och han bör spela mer naturligtvis. Men han hade suttit i bil hela dagen och jag tror det kan vara en nyttig start för honom.

Lånet från Färjestad matchades tillsammans med talangfulla duon Jonathan Dahlén och Elias Pettersson. En kedja som Timrå nu vill bygga vidare på.

– En nykomponerad kedja där Johan kommer in i laget efter en dag i bilen och Elias gör sin första match som center. De visar med stor tydlighet att det är en kedja som kan ha en bra kemi framöver, säger Forsberg.

Vad säger du om Elias Petterssons insats som center?

– Vi får svar av Elias hela tiden. Först spelade han ytterforward och gav oss svar där, nu spelade han center och gav oss svar. Han visar att han klarar det.

Läs mer: Så blev Elias Pettersson Timrås nya superlöfte