Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tio nöjestips för mars

Den som vill gå på konsert har gott om valmöjligheter i mars då Sundsvall bland annat får besök av hela fyra olika artister från den senaste säsongen av "Så mycket bättre".
Här är tio tips på hur du kan roa dig i stan under mars månad.

Ison och Fille

Duon som via "Så mycket bättre" tagit sig in i de svenska hemmen under hösten gästar nu Sundsvall och Oscar. "Jag skrattar i dag" och "Länge leve vi" är två exempel på hits som Ison och Fille levererat och nu finns även deras version av "Tänd ett ljus" med i repertoaren.

Var: Oscar Matsal & Bar.

När: 4 mars, 22.00.

Anna Ternheim

Det tog fyra år från att Anna Ternheim släppte albumet "The Night Visitor" innan nästa skiva kom. Nu är den kritikerrosade singer/songwritern aktuell med albumet "For The Young" och med den i bagaget gästar hon Tonhallen.

Var: Tonhallen

När: 4 mars 19.30

Lisa Nilsson

Med odödliga hits som "Himlen runt hörnet" och "Varje gång jag ser dig" har Lisa Nilsson gett sig ut på turné efter en höst i tv-rutan.

Var: Tonhallen.

När: 11 mars, 19.30.

En komisk depression – Nour El Refai

Nour El Refai är inte rädd för att vara ärlig och vass på scenen. Den nya föreställningen ska vara mer personlig än någonsin.

Var: Sundsvalls Teater.

När: 16 mars, 19.00.

Batra och Robin – en standup-show

Komikerduon David Batra och Robin Paulsson har turnerat tillsammans tidigare och nu är det dags igen – den 19 mars får Tonhallen besök.

Var: Tonhallen.

När: 19 mars, 19.30.

Raubtier

Haparandabandet Raubtier spelar taktfast industrimetal med texter på svenska. Nu är bandet på Sverigeturné och kommer till Sundsvall och Club Deströyer. Som support har de med sig Skeleton Birth och Convivium.

Var: Club Deströyer, Aveny

När: 19 mars, 21.00.

Doktor Glas – med Thorsten Flinck

Thorsten Flinck är tillbaka med sin tolkning av Hjalmar Söderbergs klassiker Doktor glas.

Var: Sundsvalls teater.

När: 20 mars, 19.00.

Sven-Bertil Taube

Giganten Sven-Bertil Taube ger sig ut på turné och gör ett stopp i Sundsvall.

Var: Tonhallen.

När: 26 mars, 19.00.

Deportees

Umeåbandet Deportees har flera framgångsrika album bakom sig. Det senaste, "The Big Sleep", släpptes under 2015 och är nu är bandet på turné. I Sundsvall kan man se dem på Pipeline i slutet av månaden.

När: 26 mars, 18.00.

Var: Pipeline.

Miriam Bryant

Miriam Bryants låttolkningar från "Så mycket bättre" har spelats flitigt i radio under hösten och vintern. Där bland låtarna "One last time", "Ett sista glas" och "Allt jag behöver", men även hennes egna hits "Dragon" och "Push play" kan nog väntas till spelningen.

Var: Club Ninetone, Aveny.

När: 27 mars, 21.00-03.00.