Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Titiyo på besök i Sundsvall: "Hon är ju en sån drottning!"

Slutsålda biljetter och en fullsatt middagssal var vad som väntade Titiyo när hon äntrade scenen på Aveny under fredagskvällen.
– Det här var otroligt kul, publiken var helt fantastisk, säger Titiyo.

Gästerna var många när det var dags för Titiyo att gästa Sundsvall. Konceptet för kvällen var "meet & greet", en blandning av uppträdande och talkshow med konferencier Titti Schultz. Ett koncept som föll både gästerna och Titiyo i smaken.

– Det här var fantastisk, hon är ju en sån drottning! Det var en mycket bra kväll, säger Karin Lönnå, en av de som kommit för att delta under kvällen.

När Titiyo inledde "Longing for lullabies" tog det inte lång tid förrän alla i publiken stod upp och klappade i takt och sjöng med.

– Det är roligt med kontrasterna! I onsdags var det mer konsert och det här blir som talkshow blandat med konsert. Det är hemtrevligt med bara 170 personer, säger Titiyo.

Titiyo är just nu aktuell med det nysläppta albumet "13 gården" och många av kvällens låtar var hämtade just därifrån. Albumet som är hennes första på svenska har tidigare fått bra recensioner – och kvällens gäster verkade onekligen hålla med.