Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tittarsuccén tillbaka – nu med familjen Lustig i huvudroll: "En unik inblick"

TV4 Plays omtalade "Playmakers" kommer ut i en säsong till.
Den här gången får vi följa flera nya fruar till kända idrottare – bland andra Josefin Lustig.
– Vi får en unik inblick i en annars exklusiv och stängd värld, säger Crille Andersson, exekutiv producent, i ett pressmeddelande.

Under första säsongen av TV4 Plays "Playmakers" fick vi följa flera NHL-spelares fruar och deras liv i Nordamerika. Nu ska säsong två av det som av skaparna omnämns som en tittarsuccé, komma ut.

Den här gången får vi följa två nya tjejer i Elin Wass, Greklandsproffset Oscar Hiljemarks fästmö, och Josefin Lustig, fru till Skottlandsproffset Mikael Lustig, med förflutet i GIF Sundsvall.

Josefin Lustig driver eget företag, studerar till PT och är en sociala medier-inspiratör. Tillsammans med Mikael har hon barnen Lucia och Lexie.

– Superkul att programmet på kort tid blivit så populärt. Det är dock inte svårt att förstå då vi får en unik inblick i en annars exklusiv och stängd värld. I nya säsongen växlar vi upp och breddar oss in i den glamorösa fotbollsvärlden, säger Crille Andersson, exekutiv producent på Bonnier Broadcasting.