Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tommie Hansson om förutsättningarna: "Det blir en jätteutmaning för oss"

Dragons mot Örebro. Utan importrion i hemmalaget.
Det kan bli en högintressant fredag i Sporthallen

Uppkast

Basketligan, omgång 21.

Sundsvall Dragons–EcoÖrebro, Sporthallen, 19.04.

Läget i laget

Stjärntrion Hlynur Baeringsson, Ray Willis och Ernests Kalve har fått sina licenser indragna och får inte spela. Edvin Jonsson har problem med en stukad fot.

Coachsnack

Tommie Hansson, Sundsvall Dragons: "Det är klart att det känns att vi inte får använda våra importspelare, men vi kan inte påverka det så mycket. Vi får fokusera på de åtta spelare vi har och det är en ännu större utmaning för de svenska killarna. Det är en jätteviktig match för oss och mot Örebro hemma ska man vinna, det blir en jätteutmaning och det är klart att vi måste förändra en hel del".

Notera att ...

... det är tabelltrean Dragons som tar emot jumbon Örebro. Normalt sett en ganska säker hemmaseger, men med ett Dragons i gungning kan nog vad som helst hända.

... det finns tre ex-drakar i Örebro; Sean Smith, Mikos Szabo och brorsan Barton, Brandon alltså.

... det blir verkligen upp till bevis för Sundsvall Dragons inhemska spelare. Charles Barton, William Gutenius och Daniel Eliasson kommer att få dra jättelass. Och bör inte dra på sig onödig många fouls...