Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tonåring sexuellt ofredad på restaurang i Sundsvall – polisen: "Höll fast och tvångskysste henne"

När en kvinna i övre tonåren skulle gå in på toaletten på en restaurang i Sundsvall natten mot lördagen blev hon förföljd och fasthållen av en för henne okänd man. Polisen har upprättat en anmälan om sexuellt ofredande.

Vid fyratiden på lördagsmorgonen var en ung kvinna på en restaurang i centrala Sundsvall för att äta med sin pojkvän.

När kvinnan skulle besöka restaurangens toalett följde en okänd man efter henne.

Plötsligt tog mannen tag i kvinnan och höll fast henne så att hon inte kunde ta sig loss. Han ska också ha kysst henne mot hennes vilja.

När kvinnan kom loss sprang hon tillbaka till sin pojkvän för att berätta om det inträffade. Då ska pojkvännen ha konfronterat mannen som förgrep sig på hans flickvän och fått ett helt gäng av personer emot sig, som var där med och försvarade förövaren. Gänget ska därefter ha angripit paret.

I samband med detta ska pojkvännen ha ringt till polisen och förövaren ska då ha skyndat från platsen och hoppat in i en bil som sedan försvann.

Polis har hållit förhör på plats samt upprättat en anmälan om sexuellt ofredande.