Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tonåringar bröt sig in på Idrottsparken – stal godis och läsk från klubbkiosken

Ett gäng tonåringar står åtalade för en rad brott. Godissuget tycks ha blivit för stort när Giffarnas kiosk på Idrottsparken och Nedansjö IK:s klubblokal plundrades.

Läs också: 17-åring med matchförbud smet in på Idrottsparken

Två av de åtalade misstänks för inbrottet på Idrottsparken i maj. Bytet blev läsk, kaffebröd, karameller och chips. Det finns ett vittne och en av de misstänkta erkänner.

Ett par veckor veckor senare tros de ha haft med sig ytterligare två killar på en stöldräd och då var det Nedansjö IK som blev av med karameller, läsk och en högtalare.

Läs också: Inbrott på Norrporten Arena

Två av de misstänkta är bosatta i Sundsvalls kommun, en kommer från Ånge och den fjärde bor söderut.

En av Sundsvallskillarna åtalas även för en misshandel som skedde på Centraltorget i Ånge i våras. Han ska då ha slagit sitt offer i magen, greppat tag om hans hals och kastat honom till marken. Samma individ misstänks även ha stulit kläder i en butik med damkläder i Härnösand. Han erkänner brotten.

En i kvartetten står även åtalad för att ha burit kniv på allmän plats. Det ska ha skett i Östersund.