Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Total ekonomisk dyslexi bland de som styr kommunen

Annons

Replik på "Sundsvall – Sveriges sämsta äldrekommun 2016", ST 10 februari.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Tack Else Ammor för en mycket bra insändare. Denna insändare var precis vad många läsare och invånare anser. Det skulle vara fler som du, Else Ammor, som kan uttrycka precis vad många verkligen anser.

Vi vill ha fler som du i toppen. Vi är många pensionärer och fler blir vi om vi inte glider in i demenstillstånd eller dör i sjukvårdskön.

Vi vill inte vara Sveriges sämsta äldrekommun, men de som styr har svårt att tänka logiskt och konstruktivt och då blir det så här.

Tyvärr tycks man förvränga fakta och har en märklig förhandlingsteknik. En manipulationsförmåga som inte alls är önskvärd inom politiken. Kommunen borde ta ansvar i stället för att framstå som en korrupt mygelkommun. Ska man inte kunna stuva om i schemat och se till så att det fungerar i stället för att köra på fälgarna? Det är ett förolämpande beteende mot oss pensionärer.

Att få en massmedial uppmärksamhet som Sveriges sämsta äldrekommun är inte så trevligt för oss . Vi betalar ju ändå skatt fortfarande, trots alla försämringar för de mest utsatta grupperna, arbetslösa och pensionärer.

Else Ammor, stå på dig i fortsättningen också. Jag önskar att du satt däruppe i toppen, då skulle vi få lite ordning på Sundsvall och inte behöva skämmas för att bo i en stad som visar en total ekonomisk dyslexi. Detta är inga bagateller, det är megateller.

Ulla Askeroth

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel