Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Träffa Bostadspuls på bomässan: "Förra året fick vi med oss många fina tips"

Slå dig ner i vårt "vardagsrum" eller tävla om fina priser i tävlingen "Vem bor var?
Bostadspuls kommer till bomässan även i höst.

Bostadspuls är Sundsvalls Tidnings stora digitala satsning som bjuder läsarna på inspirerande hemma hos-reportage och intressanta bostadsnyheter varje vecka på sajten st.nu/bostadspuls.

– Bostadspuls har snart funnits i två år och vi märker att det fortfarande finns ett stort sug, säger reportern Therese Hasselryd.

Även i år kommer Bostadspuls att ha en monter på Hem- och villamässan i Nordichallen. Den här gången tillsammans med Sundsvalls Nyheter, som fyller tio år i år.

– På förra årets mässa fick vi med oss många fina tips som sedan blev inspirerande hemma hos-reportage. Det var ett roligt sätt att träffa våra läsare och tittare, säger Therese Hasselryd.

Läs också: Knäppt, kladdigt och roligt – nya mässan drog storpublik: "Bestämde att vi kör nästa år igen"

I montern kommer det bland annat att finnas möjlighet att träffa representanter från både redaktion och företagsmarknad, titta på hemma hos-reportage på en stor tv-skärm samt delta i tävlingen "Vem bor var?" där man ska para ihop rätt person med rätt hus.

■■ Följ Bostadspuls på Instagram och på vår Facebooksida.