Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trafikkaos: Kilometerlånga köer på E 4 och vart har modsen tagit vägen

Alltför många bilister har struntat i att ta på sig ”vinterkostymen”, detta gäller särskilt de danska långtradarna som ställer sig på tvären i uppförsbackarna och vållar trafikkaos. Orden kommer från vägmästarhåll i Hälsingland där man under lördagsdygnet var värst drabbade. Vägförvaltningen och polisen kämpade för att lösa upp trafikknutar och ”korka upp” igenblåsta småvägar. Kortvågsradion är i sådana här situationer oumbärlig, säger utsättare Valter Johansson, Gnarp, som dirigerade plogbilarna i norra Hälsingland under hela lördagsnatten.

Anders Claesson storspelade när Heffners vann i Vännäs. Vännäs AIK kunde inte med sitt reservfyllda lag ta gästernas från Sundsvall, Heffners/Ortviken, skalper i div. II-matchen i ishockey på Älvdalarinken i Vännäs. Heffners vann med 20 (0-0, 0-2, 0-0). Den mest bidragande orsaken till gästernas seger var målvakten Anders Claessons storstilade insats i Heffnerskassen. Vännäs AIK satsade allt i den tredje och sista perioden för att försöka vända Heffners 20-ledning till åtminstone oavgjort eller helst seger och man lyckades också sätta Heffnersförsvaret på det hala.

Numer ser man mycket få mods som håller till i Vängåvan på kvällarna. Folk som undrar vart alla mods har tagit vägen kan åka till Skönsmogatan 40 i Sundsvall. Att ”Teen Beat Club” kan anordna dans fyra gånger i veckan utan något bråk är ett ypperligt exempel på att modsen inte är så dåliga som många tror.