Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trafikolycka på Alnö – två personbilar i krock

Vid 15-tiden på fredagen frontalkrockade två bilar i korsningen Konvojvägen och Skärgårdsvägen på Alnö i Sundsvall.
Det var två personer inblandade i olyckan och en av dem har förts till sjukhus med ambulans.

TV: Vi sände live från olycksplatsen.

Klockan 15.04 inkom ett larm till SOS om en trafikolycka på Alnö i Sundsvall. Två ambulanser, polis och räddningstjänsten skickades till platsen.

– Ambulanspersonal håller nu på att behandla de två personer som satt i bilarna. Men jag vet inte skadeläget på dem, sa Peter Höglund, inre befäl vid räddningstjänsten vid 15.20-tiden.

De båda bilarna frontalkrockade i relativt låg hastighet, och de två inblandade personerna ska ha skadats lindrigt.

– Det har gått bra för de inblandade, de ska ha fått mindre skrubbsår. En person kommer troligtvis åka in till sjukhuset, säger räddningsledare Emil Brodin.

Vid 16.15 meddelade räddningstjänsten att en person förts till sjukhuset med ambulans. Personen ska vara talbar.

Under räddningsarbetet var vägen avstängd. Vid 16-tiden hade alla räddningsenheter avslutat insatsen och lämnat platsen. Bilarna har ställts på sidan av vägen och kommer att bärgas därifrån.

Polisen har gått ut med uppgifter om att en an bilisterna misstänks ha kört ut i korsningen och där krockat med den andra bilen. I en inledande kontroll av nykterheten har föraren blåst positivt för alkohol i polisens instrument, och får därför följa med polisen för vidare provtagning.