Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trafikolycka utanför Sundsvall – bil voltade och landade på taket

En trafikolycka inträffade vid lunchtid vid Specksjön några mil väster om Sundsvall. En personbil voltade och landade på taket, men ingen skadades allvarligt.

Larmet kom in till SOS Alarm klockan 11.24. Enligt de inledande uppgifterna ska bilen ha voltat och landat på taket. En person ska ha tagit sig ut ur bilen. Bilen ska läcka drivmedel.

Vid 12-tiden hade räddningstjänsten kommit fram till olycksplatsen.

– Om det är några personskador så är de inte allvarliga, ambulanspersonalen håller på att titta på personen, säger Peter Höglund, inre befäl på Medelpads räddningsförbund.

Personen behövde inte uppsöka sjukvård.

I samband med olyckan har bilen läckt drivmedel, så räddningstjänsten arbetar med att begränsa utsläppet och sanera vägbanan.

Bilen kommer att bärgas från platsen.

Hur påverkades trafiken av olyckan?

– Det är klart att det var begränsas framkomlighet, men det handlar om en mindre väg.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film eller bild? Kontakta ST.nu via telefon: 060-19 71 64, mms/sms: 72060 e-post: tips@st.nu eller använd Tipsa-tjänsten.

■ ■ Den här nyheten skickades ut som push till de som är intresserade av nyheter i sin närhet. Vill du ha lokala nyhetspushar till din mobiltelefon?

Ladda ner ST:s app här:

► Här hittar du vår app för iPhone.

► Här kan du ladda ner vår app för Android.