Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tränaren om mötet med sonen: "Varit många familjefejder"

Det blev en match i matchen mellan far och son i Timrå Isstadion.
Jens Öhman, tränare i Timrå, ställdes mot sonen Victor i Oskarshamn.
– Det har varit många familjefejder, säger han.

Den tidigare Modoprofilen Jens Öhman såg till att få in sonens hockeyfostran i samma förening, men den här säsongen återfinns han i Oskarshamns tröja i stället.

– Vi pratas vid naturligtvis, han är ju min son. Det har varit upphaussat sedan schemat kom i somras att 26:e möts vi. , säger Jens Öhman.

Men det är inte helt sjyst mellan far och son alla gånger.

– När vi möts, möts vi och då tävlar vi. Det har vi gjort i alla år. Det är ju ytterligare en i Björklöven (bror Stefan) så det är många familjefejder, haha.

Hur är tävlingsmentaliteten mellan er?

– Inte elak, men ingen vill ju förlora. Så är det mellan brorsan och mig och mig och Victor. Det är nog jobbigast för mamma, morföräldrar och farföräldrar. För oss är det ju... Vi är ju kmopisar, men när vi möts tävlar vi.

Victor har så här långt mäktat med en assist på sina matcher med IKO, som han kom till från Modo först på lån, nu permanent, under förra säsongen.

– Han trivs jättebra där nere, det är en bra förening och ställe att vara på. Förhoppningsvis tar han steg eftersom, det är hans första seniorsäsong och förhoppningsvis har han en lång karriär.