Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fastighetsägare Västernorrland ny huvudsponsor till årets Sundsvall Open Trot: "Vi har ett helt egensytt tema"

Nio konkurrenter har gått ihop och samarbetar kring årets Open trot.
Tillsammans är de en ny huvudsponsor för Norrlands största travarrangemang.
"Det är extra roligt att det här gänget vill vara med och lyfta travsporten", säger Jonas Lindkvist, marknadsansvarig på Bergsåkerstravet.

Annons

Tillsammans har nio stycken fastighetsägare gått ihop och blivit ny huvudsponsor för Open Trot.

Årets Open trot närmar sig med stormsteg. Och nu presenteras sponsorerna för huvudloppet – nio stycken fastighetsägare i Västernorrland.

Tillsammans ingår de i det privata nätverket Fastighetsägare Västernorrland som disponerar ungefär 2000 lägenheter i regionen.

– Vi är 38 företag i nätverket och nio av oss har gått ihop och är med under Open trot, säger Henrik Svedin som representerar Svedin Sundsvall AB.

Det är han som drog i gång nätverket, och är tillsammans med Johan von Essen som representerar NSI Invest AB initiativtagare till att sponsra Open trot.

De nio företagen som i år gått ihop är, NSI Invest, Svedin Sundsvall AB, JS Fastigheter, Fastighets AB Granlo, Sundmek Fastighets AB, Bergvärme Fastigheter, Sundsvalls Bostäder, Örjan Lundberg Fastigheter och Westerlind Fastigheter.

– Det kändes som rätt dag att göra något tillsammans, säger Henrik Svedin och får medhåll från Johan von Essen.

– Det kommer bli en fantastisk helg.

Det gemensamma intresset är inte trav, som man skulle kunna tro. Utan anledningen till engagemanget är något annat.

– Vi träffas ungefär fyra gånger per år och ser detta som ett bra tillfälle att göra något tillsammans samidigt som vi stärker travsporten i regionen, säger Henrik Svedin som representerar Svedin Sundsvall AB.

Och det är något som uppskattas från Bergsåker travs håll.

– Det är fantastiskt kul. Det är roligt att jobba med nya entreprenörer, för det är något som travsporten behöver. Och det är extra roligt att det här gänget vill vara med just denna helg och lyfta Norrlands största idrottsarrangemanget, En bättre 20-årspresent kan inte arrangemanget få säger Jonas Lindkvist

Enligt Henrik Svedin och Johan von Essen kommer det bli en hel del förändringar sedan föregående år.

– Vi har ett helt egensytt tema och detta är starten på ett längre sammarbete med Bergsåker och Open Trot-helgen, säger Johan Svedin.

– Det kommer bli rätt olikt föregående år. Det blir ett bra gäng och det kommer bli hur bra som helst, säger Johan von Essen.

Mer läsning

Annons