Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre av fyra landslagsspelare tillbaka i Timrå IK – Tikkinen till Asplöven

IK Oskarshamn–Timrå IK, Be-Ge Hockeycenter, 19.00.

Annons

Läget i laget

Oscar Johansson (huvud) saknas sedan tidigare. Per Hallin har slagit upp en gammal skada och missar matchen. Saknas gör även Elias Pettersson som spelar femnationsturnering med Team 18-landslaget.

Tränarsnack

"Oskarshamn borta är en tuff match och de har mycket att spela för precis som vi. Men vi har gjort bra matcher där nere och kommit hem med poäng. Det gäller att vi är påslagna. Det känns som serieuppehållet kom bra för oss", säger Roger Forsberg.

Notera att ...

... under serieuppehållet har Timrå har fyra spelare på landslagsuppdrag. Jonathan Dahlén, Marcus Sirén, Elias Pettersson och norrmannen Nicolai Bryhnisveen. Alla är tillbaka utom Pettersson.

... Timrå förlängde kontraktet med Erik Lindhagen, däremot har finske backen Niklas Tikkinen lämnat för att hitta en ny klubb i seriekonkurrenten Asplöven.

... Timrås segersvit sprack senast hemma mot Pantern, medan Oskarshamn vann borta på straffar mot Björklöven.