Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre män åtalas efter knivskärning på flyktingboende

Tre män åtalades i går för att ha attackerat en person på ett flyktingboende i Torpshammar, och där den ene också ska ha utdelat ett knivhugg.

Annons

Knivattacken ägde rum i början av november. Det var då som en av de tre männen beväpnade sig med en kniv och gav sig på en annan boende på flyktingförläggningen. Ett slag eller hugg ska ha träffat i armen, och enligt åtalet var det bara en tillfällighet att skadan inte blev allvarligare.

Efter attacken ska mannen även sökt upp den knivskurne i sällskap med ytterligare två personer, och hotat döda denne om polisen kontaktades. Man ska också tillsammans ha utdelat slag med knytnävar, käppar och pinnar som träffat i huvud och kropp.

Åtalspunkterna för samtliga tre gäller misshandel och övergrepp i rättsak, samt också grov misshandel för den som utförde knivhugget. Samtliga tre anhölls och häktades efter händelsen.