Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre tips

Svängigt värre blir det på Pipeline i afton, när stadens hiphopkollektiv Supersci uppträder på Pipelines 35-årsjubileum. Se till att vara där i tid, då de inleder kvällen klockan 21. Utöver dem spelar ösiga Ska'n'ska och rapparen Organismen & DJ Large.

Collén & Webbs månadsklubb Fuck That Rap Shit på O'learys Upstairs fortsätter boka utmärkta gäst-DJ:s. I kväll kommer ingen mindre än Weeping Willows sångare Magnus Carlson mata på med 60´s Beat, Northern soul, ska, rock och Pop mm. Räkna med en och annan Smiths och Morrissey-låt också.

Mera DJ-spelande blir det på Restaurang Skeppsbron i morgon lördag, som har inofficiell efterfest i samband med att Pipelines 35-årsjubileum avslutas. Skivspelarna och musikvalet hanteras av ST:s punk/metalrecensent Thomas Björling samt er tillgivne nöjesredaktör.