Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre tips

Annons

Svängigt värre blir det på Pipeline i afton, när stadens hiphopkollektiv Supersci uppträder på Pipelines 35-årsjubileum. Se till att vara där i tid, då de inleder kvällen klockan 21. Utöver dem spelar ösiga Ska'n'ska och rapparen Organismen & DJ Large.

Collén & Webbs månadsklubb Fuck That Rap Shit på O'learys Upstairs fortsätter boka utmärkta gäst-DJ:s. I kväll kommer ingen mindre än Weeping Willows sångare Magnus Carlson mata på med 60´s Beat, Northern soul, ska, rock och Pop mm. Räkna med en och annan Smiths och Morrissey-låt också.

Mera DJ-spelande blir det på Restaurang Skeppsbron i morgon lördag, som har inofficiell efterfest i samband med att Pipelines 35-årsjubileum avslutas. Skivspelarna och musikvalet hanteras av ST:s punk/metalrecensent Thomas Björling samt er tillgivne nöjesredaktör.