Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trio saknas när GBK åker till Umeå

Granlo BK åker till Umeå för att möta topplaget Dalen.
Här är förutsättningarna.

Annons

Superligan, omgång 18.

IBK Dalen–Granlo BK, Umeå Energi Arena, 18.30.

Läget i laget:

Jacob Glas, Christoffer Ekstrand och Anton Eriksson saknas sedan tidigare.

Tränarsnack:

"Vi får glömma sorgen snabbt från förra matchen. Det är inte på långa vägar kört, men det kommer krävas någonting extra av oss. Vi måste höja oss, annars kommer vi inte ha något annat lag än Gävle bakom oss", säger Magnus Svensson.

"Vi gör mycket som är bra, men när matcherna ska avgöras har vi inte riktigt energin som vi tycker att vi ska ha. Den energin måste komma inifrån, så det är inget speciellt i spelet vi jagar just nu utan att vi ska resa oss tillsammans i gruppen."

"I grund och botten kommer vi inte göra några stora förändringar, vi tror på det vi gör och vår linje."

"Det blir en utmaning att möta Dalen, någon hade räknat ut att de var seriens bästa hemmalag. Vi tog dem på hemmaplan i sudden senast och har en positiv känsla från det."

Notera att ...

... IBK Dalen har imponerat den här säsongen och ligger trea i Superligan. 71 insläppta mål är minst i serien tillsammans med serieledande Pixbo och fyran Mullsjö.

... Johan Eriksson och Alexander Bodén är poängbäst i Dalen med 22 poäng vardera.

... Efter förlusten senast har Granlo tre poäng upp till Sirius som ligger ovanför strecket.