Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tunt låtmaterial

Singstar vol. 3

Abba-versionen av Singstar är en enhetlig mix av låtar som ger en föredömlig bas av karaokelåtar. Singstar vol. 3 är dess raka motsats. Visserligen har man via spelet tillgång till Singstore där man kan köpa hem alla låtar man behöver, och vill man ha någon glädje av Singstar vol. 3 är det lika bra att besöka onlinebutiken på en gång. För låtmaterialet på vol. 3 är spretigt, minst sagt.

Retrolåtar av mer eller mindre klassisk karaktär varvas med r´n´b-hits från det senaste halvåret. Någonstans känns det inte riktigt som att Aerosmiths Cryin’ och Amy McDonalds This is the life hör hemma på samma samlingsplatta.

Och då är vi tillbaka på ett klassiskt Singstar-problem: för blandat låtutbud som inte riktigt tillfredsställer någon målgrupp. Problemet har blivit mindre tack vare Singstore, men det finns bättre låtpaket att starta med än vol. 3.