Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tusen tack till Sundsvallsborna

Annons

Lördag den 31 oktober var jag på plats och lämnade in kläder till kommunens klädsamling på LV5. Vad jag såg där var en mycket positiv överraskning för mig.

Jag såg människor som tålmodigt stod i kö. Jag såg människor i alla olika åldrar. Jag såg barn, unga och gamla. Alla hade samma mål, att hjälpa medmänniskor som behöver deras hjälp. Jag vill uttrycka min tacksamhet att det var så många människor som ville hjälpa till.

Om jag inte var rädd att folk skulle tro att jag var berusad så hade jag gett alla som var där i kön en stor kram och tackat dem. Stort, stort tack till alla som var där och skänkte kläder, skor, hygienartiklar med mera.

Jag kände att de goda krafterna fortfarande är i överväldigande majoritet och det ger mig hopp att vårt samhälle ska klara de utmaningar som vi har framför oss. Det var ett bevis för att det finns ett stort engagemang hos Sundsvallsborna att hjälpa andra medmänniskor som behöver deras hjälp.

Khalif, Sundsvall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel