Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV-experterna om Sundsvall Hockeys tränarbyte: "De får sikta in sig på kvalserien"

Leif Strömberg förlorade sin första match som tränare för Sundsvall Hockey på fredagen.
I C Mores hockeysändningar på lördagen gav experterna Niklas Wikegård och Mike Helber sin syn på tränarbytet i föreningen.

Sundsvall Hockey fick en poäng, men förlorade derbyt mot Timrå IK på fredagen. I båset stod Leif Strömberg för första gången sedan det blev klart att han tar över huvudansvaret i Sundsvall Hockey tidigare i veckan.

SE MER: Leif Strömberg om första matchen i Sundsvall Hockey

Att den store tränarprofilen är tillbaka efter ett antal år utan tränaruppdrag blev en stor nyhet och på lördagen diskuterade experterna i C More vad det innebär.

Mike Helber sade så här:

– Sundsvall har ett ganska svagt lag och de behöver hitta mer struktur. De måste sikta in sig på kvalserien nu och hitta en bättre struktur i sitt spel, säger Helber i tv-sändningen.

Profilen Niklas Wikegård konstaterar att det är synd att Leif Strömberg inte haft något tränaruppdrag de senaste åren med tanke på att han besitter en stor kompetens.

– Han gillar ordning och reda och kan få ihop gruppen och säga "nu jävlar ska vi göra det här". Det var bra av Sundsvall att ta in honom, säger Wikegård.

SE MER: Månssons ilska över utvisningen

LÄS MER: Timrå derbyvinnare efter stor dramatik

LÄS MER: Så många såg hockeyderbyt på plats

LÄS MER: Timrås SHL-lån hyllar Sundsvall Hockey: "De slet som djur"

LÄS MER: Timrås SHL-lån ska magnetröntgas: "Svårt att tro att han spelar med oss något mer"