Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Följ med i omtumlande jakten på Roger Forsberg i Smidjegrav Arena

Sporten, med Adam Johansson, Marcus Simm och Markus Bäckström, livesände efter matchen Mora-Timrå i 40 minuter.
En sändning som blev "Jakten på Roger Forsberg". Häng med när vi kastas mellan hopp och förtvivlan i jakten på en intervju med Timrås tränare.

Annons

Nedan ser ni tiderna för när Roger Forsberg nämns på något sätt i livesändningen.

17:14: Sporten letar Roger Forsberg för första gången. Spelare och ledare säger att han är på presskonferens.

24:50: Roger Forsberg verkar ha avslutat presskonferens. Jakten fortsätter i Smidjegrav Arenas katakomber.

25:59: Kameraman och programledare har helt virrat bort sig i Smidjegrav Arena. Vi vet inte var vi eller Roger Forsberg är.

26:11: Fyra män, som liknar Roger Forsberg, står på parkeringen utanför arenan. Vår programledare skriker förhoppningsfullt efter Timråtränaren.

Det visar sig vara fyra Forsberg-look a likes.

26:29: Vi ger upp hoppet om Roger Forsberg. Det blir ingen intervju med Timrås tränare.

26:38: Vi har fortfarande ingen aning var vi är någonstans. Målet är Jeremy Colliton som väntar tillsammans med Marcus Simm. I stället hamnar vi på en damtoalett någonstans i arenan.

31:52: Timrås spelarbuss syns till utanför Smidjegrav Arena. Vi får upp hoppet igen att träffa Roger Forsberg för en intervju. Det bestäms även där och då att vi inte kommer avsluta livesändningen innan vi fått prata med Roger.

32:16: Nytt bakslag i jakten på Timråtränaren. Han är inte vid spelarbussen. Men rykten går att han tagit sig till restaurangen för att äta.

33:12: Vi kollar Timrås omklädningsrum en sista gång. Där får vi veta från säkra källor att Forsberg äter i Moras restaurang.

33:50: Vi kastar oss igenom köket i Smidjegrav Arena. Allt för Roger Forsberg.

34:04: Vi hittar Roger Forsberg!!! Med en laxbit i munnen, men vad gör det? Vi har hittat honom.

38:44: Vi har äntligen fått vår intervju med Timråtränaren. Då är det även dags att avsluta livesändningen som blev "Jakten på Roger Forsberg".