Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Här är den mäktiga "Warcraft"-trailern

I maj har den premiär - den efterlängtade filmen "Warcraft: The Beginning", som baseras på dataspelsserien "Warcraft".
Och nu har den första trailern släppts.

Filmen "Warcraft: The Beginning" har försenats flera gånger, men nu tycks det stå klart att filmen får premiär den 27 maj. I dagarna släpptes den första trailern - se den här ovan.

Filmen baseras i huvudsak på "Warcraft: Orcs & Humans".

Handling: Det fredliga riket Azeroth står på randen av ett krig och deras invånare hotas av skräckinjagande inkräktare; orker, som är på flykt från sin egen döende värld för att kolonisera en annan. När en portal mellan de två världarna öppnas måste en armé kämpa mot total ödeläggelse, och en annan för att undvika att utrotas. Och mitt i kriget, på varsin sida av slagfältet, kämpar två hjältar för sina familjer, sina folk och sina hem. Warcraft: The Beginning är en saga om två världar på väg att kollidera.

”Warcraft” regisseras av Duncan Jones, som bland annat regisserat ”Moon” och ”Source Code”. I huvudrollerna syns Toby Kebbell, Paula Patton, Travis Fimmel, Andre Tricoteux, Robert Kazinsky, Ben Foster, Dominic Cooper och Clancy Brown.