Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV-profilens jättehyllning till Giffarna: "Ett av de mest kompletta lagen – vilket jobb de gjort"

Vårsäsongens sista Fotbollspuls är här!
Denna vecka får Adam Johansson och Elena Lövholm besök av TV4:s Jesper Hussfelt.
Vi summerar våren, diskuterar tränarförändringen i Gefle, ÖFK:s anfallsspel, målrika inledningen av säsongen, hyllar Giffarna och pratar om utvecklingen av svensk fotboll senaste åren.
Dessutom har Elena gjort fyra listor för de tolv första omgångarna: Årets överraskningar, årets uttalanden, årets mest väntade och årets epidemier.

Om du inte kan eller vill se hela programmet har vi satt ut vissa hålltider som kan vara intressanta. Dessa följer nedan:

2:50: Roger Sandberg och Gefles agerande diskuteras. Har klubben gjort rätt? Är förändringen tillräckligt stor egentligen? Kan Gefle hört av sig till Pelle Olsson och diskuterat en framtid efter säsongen? Vad lämnar Roger Sandberg med för rykte?

14:11: 302 mål på 12 omgångar. Allsvenskan är målrik denna säsong. Varför? Våra gäster analyserar lagens fotboll denna vår och Jesper Hussfelt ser en trend som pågått under flera år.

Samtidigt har ÖFK och Gefle haft stora problem med just målskyttet. Varför har inte det funkat? Hussfelt och Lövholm skickar även med ett tips till ÖFK och Gefle vilken spelartyp de borde värva.

25:02: Vilket av Norrlandslagen (Gefle, ÖFK, Giffarna) har störst chans att nå Europa? Jesper Hussfelt berömmer Giffarna och menar att de är ett av Allsvenskans mest kompletta lag.

28:40: Elena Lövholm har gjort fyra listor för vårsäsongen: Årets överraskningar, årets uttalanden, årets mest väntade och årets epidemier. Ett av Mittmedia-lagen tar plats på en av listorna. Vilket?