Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Så ska "The Mauler" nå nästa titelmatch

I vår långa, livesända intervju med Alexander "The Mauler" Gustafsson berättade han för första gången om planerna på att nå nästa titelmatch.
– Jag vill bli bäst i världen, säger 28-åringen.

Annons

"The Mauler" berättade i den långa intervjun med Sportens Markus Bäckström, som sändes direkt från Galaxen i Borlänge under lördagen, för första gången om hur framtiden kommer att se ut.

– Jag pratade med Dana (White) och Lorentzo (Fertitta) i går så vi får se... "Big plans" är allt de säger, så vi får se vad framtiden har att erbjuda, sa Gustafsson.

– Jag känner mig fräsch och jag förstår inte ens varför de gav mig en avstängning i tre månader. Det är helt onödigt, jag kan tävla i morgon om det är så, säger Gustafsson som fortfarande är hungrig efter mer.

– Jag kommer att hålla på med det här så länge jag vet att jag har potential att bli bäst. Om det kommer en dag där jag känner att jag inte kan bli bättre och nått min fulla potential, den dagen slutar jag, säger Gustafsson.

Utöver framtidsplanerna berättade Gustafsson om allt från uppväxten i Arboga till hans förhållande till Zlatan Ibrahimovic. Han jämförs ofta med Zlatan och många har fått uppfattningen att de båda stjärnorna är nära kompisar.

– Vi har faktiskt aldrig träffats. Han har visat sitt stöd i sociala medier, men många tror att vi fikar med varandra på lördagar och så är det inte, sa "The Mauler" i intervjun, som går att se i sin helhet här ovanför.

Han menar samtidigt att han och andra kampsportare tjänar för lite jämfört med andra idrottare.

– Det blir några miljoner för en match. Jag kan leva ett bra liv och försörja min familj, men det är inga fotbollspengar det handlar om, säger Gustafsson.