Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV+TEXT: Bland häxbrygder och spöksnor i Stenstan

Slemmigt spöksnor, bubblig häxbrygd med läskiga ingredienser blandades med fluffiga peruker och härliga instrument på Stenstan visitor center på tisdagen.

Maskeradkonsert och läskigt slemmiga experiment var melodin på Stenstan visitor center under tisdagen. Och arrangemanget var riktigt populärt hos de som vågade sig dit.

– Det roligaste var nog att få experimentera. Fast det var jättekul att få klä ut sig och blåsa i en kazoo, sa en nöjd Ellie efteråt.

Arrangemanget leddes av fritidsledare Torbjörn Farm som lyckades locka även de blygaste att ställa sig framför green screenen och sticka ner fingrarna i de kladdiga sörjorna i fängelsecellerna.

– Det känns lite konstigt. Det är liksom ganska hårt när man rör runt det i händerna, men när man är stilla så blir det jättekladdigt, beskrev kompisarna Elisabet och Klara det gröna spöksnoret.

För den som missade tisdagens slemmiga experiment så anordnar Stenstan visitor center flera spännande aktiviteter under hela höstlovet. Och det hela avslutas med en