Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två bilar i krock och flera bilar körde i diket längs E4 norr om Gnarp

Strax efter klockan två på tisdagseftermiddagen larmades SOS om en trafikolycka norr om Gnarp, Nordanstigs kommun. Två bilar var inblandade i olyckan, som inträffade längs E4. I samband med olyckan körde flera andra bilar i diket.

Klockan var strax efter två på annandagseftermiddagen när larm inkom till SOS.

Enligt räddningstjänsten har två bilar krockat norr om Gnarp där en bil har kört in i den andra bakifrån, i höjd med Årskogen. Olyckan uppges ha inträffat längs E4, i södergående riktning.

– Tre personer var inblandade och alla klarade sig utan personskador, säger Martin Eriksson, inre befäl vid räddningstjänsten.

I samband med olyckan körde flera bilar i diket på platsen.

– Det är väldigt halt. Det kommer att vara stopp i trafiken till och från när bilarna ska bärgas, säger Martin Eriksson.

Trafikverket varnade för att olyckan kunde påverka trafiken vid olycksplatsen med köbildning. Det gällde sträckan från Tjärnvik till Åckne.

För Plus-kunder:  Lista: Trafikerade vägarna du bör undvika i jul – Västernorrland hårt olycksdrabbat

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film eller bild? Kontakta ST.nu via telefon: 060-19 71 64, e-post: tips@st.nu eller använd Tipsa-tjänsten. För att skicka mms/sms: skriv ST följt av ditt tips till 72 023.