Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två bilar krockade på Dalgatan – fem personer fördes till sjukhus: "En rejäl kollision"

Två bilar kolliderade under fredagen på Dalgatan i Sundsvall. Det var sex personer inblandade, varav fem fördes till sjukhus.

TV: Så här såg det ut på olycksplatsen:

Larmet kom in till SOS Alarm klockan 12.13. Det var två bilar som krockat på Dalgatan, med sex personer inblandade. Räddningstjänsten och ambulans kallades till platsen.

– Fem personer fördes till sjukhus, men det ska inte ha fått några större skador. Men det var en rejäl kollision, säger Thomas Åslin, inre befäl vid räddningstjänsten.

Räddningstjänsten har avslutat sina insatser vid platsen, och bilarna har bärgats. Det är åter full framkomlighet på vägen.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film eller bild? Kontakta ST.nu via telefon: 060-19 71 64, mms/sms: 72060 e-post: tips@st.nu eller använd Tipsa-tjänsten.

■ ■ Den här nyheten skickades ut som push till de som är intresserade av nyheter i sin närhet. Vill du ha lokala nyhetspushar till din mobiltelefon? Ladda ner ST:s app här:

► Här hittar du vår app för iPhone. ► Här kan du ladda ner vår app för Android.