Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två döda och en allvarligt skadad efter singelolycka i Bispgården i Jämtland

Två personer har avlidit efter en olycka utanför Bispgården i Jämtland på väg 86 på lördagsförmiddagen. Det meddelar polisen på sin hemsida.

Det var vid kvart över fyra på lördagen som olyckan inträffade. En bil körde av okänd anledning av vägen på riksväg 86 vid Bispgården, nära länsgränsen till Västernorrland.

Två personer avled på olycksplatsen och en fördes till sjukhus med allvarliga skador. Polisen misstänker i nuläget inget brott, men skriver på sin hemsida att bilen är beslagtagen och kommer att undersökas.

Enligt polisen var samtliga inblandade i olyckan hemmahörande i Jämtlands län. Anhöriga till de inblandade är underrättade.

Vägen stängdes av i samband med olyckan med vid 20-tiden öppnades vägen igen.

Räddningsstyrkor från Bispgården och Hammarstrand deltog i arbetet.

De avlidna är två kvinnor i  70–80 års åldern, den skadade är en man i samma ålder, detta uppger TT.

Uppdatering 20 november 10:45

Den skadade mannen, som är i 80-års åldern, kom in till akutmottagningen på Sundsvalls sjukhus med en bröstkorgsskada som enligt uppgifter från akutmottagningen beskrivs som måttlig. Mannen har nu fått lämna akutmottagningen och det är oklart om han även har fått lämna sjukhuset.