Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två generationer Nordberg får Bra gjort för Sundsvall: "En överraskning"

Ena generationen driver ett framgångsrikt optikerföretag.
Den andra ett som säljer klockor och smycken.
Under onsdagen fick hela familjen Nordberg ta emot utmärkelsen Bra gjort för Sundsvall.

Läs mer: Beijer belönades med Bra gjort för Sundsvall

Kent och Lena Nordberg har drivit butik i Stenstan i 34 år, först som ägare till ett optikerföretag och nu Kent Watch & Jewellery.

Sonen Mats Nordberg tillsammans frun Karin hade sitt optikerföretag i Timrå innan de för två år sedan öppnade i Stenstan.

Nu uppmärksammas bägge företagen för sina framgångar. Under onsdagen fick familjen Nordberg fick ta emot utmärkelse Bra gjort för Sundsvall.

– Det här var en överraskning måste jag säga. Det här hade vi aldrig tänkt på utan vi jobbar bara för att det är kul, säger Lena Nordberg.

– Det här var trevligt och uppskattat, säger Kent Nordberg.

Det här var andra priset på kort tid för Nordbergs Optik. För ett par veckor sedan fick de även pris för bästa butik i sin kedja.

– Det kändes jätteroligt det också. Vi hade inte en tanke på det heller, men det är ett kvitto på att vi gjort något rätt, säger Karin Nordberg.