Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två matcher kvar av Hockeyallsvenskan – sedan laddar Sundsvall Hockey om: "Vi har lagt upp en plan"

Almtuna borta och Karlskoga hemma.
Det är matcherna som återstår innan Sundsvall Hockey ställer om för kvalspel.
– Vi har lagt upp en plan, säger tränaren Leif Strömberg.

Läs mer: Förre Sundsvall Hockey-tränaren om sin stroke: "Plötsligt kunde jag inte prata längre"

Sundsvall Hockey vann derbyt mot Timrå IK efter straffar och laddar nu om för de två sista omgångarna i Hockeyallsvenskan.

– Jag tycker att vi är snäppet bättre över 65 minuter, och det måste ha varit en rolig hockeymatch att titta på, säger Leif Strömberg om derbysegern.

Närmast väntar Almtuna på bortais.

– Vi söker inte massa fel men tittar på saker vi gör bra och vad vi kan göra bättre. Nu möter vi Almtuna som har mycket att spela för. Det har även vi för att hålla oss i bra form och sköta våra dagliga vanor. Det blir en rolig och tuff bortamatch i Uppsala, säger Strömberg.

Sundsvallstränaren vars lag har två matcher kvar innan Hockeyallsvenskan är över. Sedan ställer man om fokus mot Kvalserien.

– Vi har lagt upp en plan naturligtvis hur vi vill ha det fram till första matchen. Vi kommer träna på i olika mängder och pulseringar, men börjar med att vara lediga måndag och tisdag till veckan, säger Leif Strömberg och fortsätter:

– Vi ser verkligen fram emot de här matcherna.

TV:

Timråtränaren: "Sundsvall kommer greja det tror jag"

Sundsvallsbacken Tommy Stenqvist: "Kvalserien ska jag komma tillbaka till"

Sundsvall Hockeys sportchef om scoutingarbetet inför Kvalserien