Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två misshandelsfall i Sundsvall – en person omhändertagen

Under natten mot tisdag inträffade två misshandelsfall på två olika platser i Sundsvall. Sammanlagt ska tre personer ha blivit misshandlade och polisen har varit på bägge platserna för kontroll.

Ett misshandelsfall inträffade i Ljustadalen i Sundsvall vid 02.00. Där ska en man och en kvinna i 25-årsåldern ha blivit misshandlade. En av målsägande kunde efter misshandeln peka ut den misstänkte gärningsmannen och polisen kunde därför göra en husrannsakan hos den misstänkte.

Den misstänkte är en man i 25-årsåldern som togs in för förhör hos polisen.

Senare vid 04.30 larmades polisen till en restaurang i centrala Sundsvall efter att flera inringare larmat om att det var bråk på platsen. En patrull skickades till platsen, men vid ankomst hade gärningsmannen lämnat.

Patrullen på platsen tog upp en anmälan gällande misshandel och höll även förhör med vittnen. Målsägande i fallet är en man i 30-årsåldern som inte behövde uppsöka sjukhus efter bråket.