Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två misstänkta för flertalet brott i Sundsvall efter fordonskontroll

En kvinna misstänks för flertalet brott efter en fordonskontroll i Sundsvall under natten till torsdagen. Hon ska bland annat ha varit påverkad av narkotika vid kontrollen.

Det var strax efter midnatt under natten till torsdagen som en bil ska ha blivit stoppat av en polispatrull på Ortviksvägen i Sundsvall. Bilen ska ha haft en misstänkt rattfull förare.

– Patrullen stoppade bilen då den kört vårdslöst i trafiken. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, visade sig vara rattfull då hon var påverkad av narkotika, säger Henrik Blusi, förundersökningsledare hos polisen.

Även en passagerare visade tydliga tecken på att han var påverkad.

– Passageraren, en man även han i 45-årsåldern, var påverkad och bar en kniv. I bilen fanns även misstänkt stulet gods, säger Henrik Blusi.

Bägge personerna togs in till stationen för förhör.

Kvinnan är nu misstänkt för grov olovlig körning och drograttfylleri. Mannen är misstänkt för narkotikabrott och brott mot knivlagen. De bägge är även misstänkta för häleri.