Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två nya mål av Lindholm Forsell

Angelica Lindholm Forsell fortsätter att vara het i jakten på seriesegern.
Anfallaren noterades för två nya mål när Sundsvalls DFF städade av Mohed.
– Jag borde kanske satt dit någon boll till, säger hon.

Sundsvall tog tre poäng efter klara 3–0 (1–0) på bortaplan. Inte minst tack vare Angelica Lindholm Forsell som svarade för två av målen, ett i vardera halvleken.

– Det kändes riktigt bra. I dag hade jag också två ben att springa med. I senaste matchen fick jag kliva av när jag inte hade någon känsel i vänsterbenet, säger hon.

Sundsvall satte dit ettan redan efter nio minuter. En Mohedsförsvarare försökte rensa undan bollen. Men den kom lika snabbt tillbaka och Lindholm Forsell direktsköt framför mål. Hon saknade inte heller chanser att göra fler mål, men ställningen stod sig halvleken ut.

– Jag kanske skulle ha satt någon till boll, säger Lindholm Forsell.

I stället var det Sundsvall som tog ett ännu fastare grepp om matchen. Angelica Lindholm Forsell styrde in 2–0, hennes tolfte mål för säsongen, och en omarkerad Emma Svärd avslutade målskyttet med en nick.

– Vi kontrollerade matchen igenom. Mohed skapade inte så mycket framåt.

En timme efter slutsignalen kom också beskedet att den tidigare serieettan Gustafs förlorade mot Täby med 2–3. Det betyder att Sundsvall numera toppar tabellen med en poängs marginal när fem matcher återstår.