Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två personer greps misstänkt för bilstöld – släpptes under natten

Två personer greps under natten i Sundsvall, misstänkt för att ha stulit en bil. De släpptes senare. Ungefär vid samma tid greps två andra personer, misstänkta för narkotikabrott i Sundsvall.

Vid 01-tiden under natten till torsdagen påträffade en polispatrull en bil som de misstänkte var stulen. Enligt polisen var det lugnt när de kom till platsen, men enligt polisens kommunikatör Peder Jonsson greps så småningom fyra personer.

– Men vi släppte de personerna vid tretiden och förundersökningen är nedlagd. Personerna är inte längre misstänkta, säger han.

Han berättade sedan att ärendet hade en fortsattning men att han för tillfället inte ville berätta mer.

Men nu visar det sig att det rör sig om två separata händelser, i alla fall enligt Sven-Olof Gustavsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Sundsvall.

– I ett ärende grep vi två personer misstänkta för att ha stulit den här bilen. De personerna greps, men är nu släppta, säger han.

Misstankarna mot de personerna är nu avskrivna och de misstänkts inte längre för något brott.

– Ungefär vid samma tid, men på annan plats i Sundsvall, har vi gripit två andra personer misstänkta för narkotikabrott, Sven-Olof Gustavsson.

De personerna är nu anhållna.

– De hade narkotika på sig, men jag kan inte säga hur mycket. Men det har rört ihop sig på något vis. Det är två separata händelser och ha inget med varandra att göra, säger han.

De anhållna personerna är i 40-årsåldern.

FLER NYHETER:

Resebolag storsatsar på Sundsvall – dubbelt så många charterresor erbjuds

För Plus-kunder: Åklagaren om det misstänkta mordförsöket: "Har funnits en hotbild mot kvinnan"

Snusk på populärt kafé i Sundsvall – nu kräver miljökontoret bättring

För Plus-kunder: Planen för Jonathan Dahlén – så ska stjärnan komma i form: "Inte tappat mina kvaliteter"

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.