Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två snubbar hyllar Cirkus Magaluf på nya singeln – lyssna på låten här

Efter "#Radiostyrd" och "Charterpsykos". Nu släpper Två snubbar en hyllning till skandalsåpan "Cirkus Magaluf".

Två snubbar består av Jean-Pierre "JP" Marques, känd från "Ung och bortskämd" och "Paradise hotel", och Johannes "Leonidas" Ulmefors, som var med i Ex on the beach".

De har tidigare släppt låtarna "#Radiostyrd" och "Charterpsykos". Nu släpper de "Fest i Magaluf". Låten är en hyllning till TV3:s program "Cirkus Magaluf" och folket där, såväl turister som säsongare.

Två Snubbar kommer att åka ut på en sommarturné till Rhodos, Ayia Napa och Magaluf. De kommer även att gäöra spelningar i Sverige.

– Alla som befinner sig i vårt avlånga land denna sommar kommer att få smaka på vår show vare sig man vill det eller ej. Vi jobbar hårt för att ta oss till nummer ett, blir det inte till verklighet är nummer två acceptabelt. Det finns inga genvägar, till slut smäller det, säger Jean-Pierre Marques i en intervju med sajten Baws.se.

"Fest i Magaluf" släpps på Sundsvallsbolaget Ninetone.