Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två stora artister klara för Lyslördag

Det blir folkkära artisten Shirley Clamp och countryfenomenet Doug Seegers som blir de stora dragplåstren på Lyslördag den 21 november.

Det avslöjar Peter Åström, Creativ Event och Patrik Frisk, Ninetone Group, som arrangerar.

– Det är verkligen två artister som symboliserar julens budskap som vi har lyckats engagera till årets Lyslördag och vi är både stolta och nöjda med att vi får bjuda Sundsvallsborna på sådana spännande akter, nu när vi står som arrangörer för första gången, säger Peter Åström, i en kommentar, som tillsammans med Ninetone Group ligger också bakom Sundsvall Bjuder.

Lyslördag är en del av Julstaden och det är tänkt att skapas en julsymbol på torget som ska avtäckas under Lyslördag, och som sedan ska vara årligt återkommande.

- Lyslördag genomförs för nionde gången, men det är den sista gången som Stora torget ser ut som det gör idag, innan det ska byggas om. Så hela arrangemanget i år ska ta avstamp i Stenstans historia, men andas framtid, säger Patrik Frisk på Ninetone Group i en kommentar.

Det fullständiga programmet för Lyslördag och hela evenemanget Julstaden som avslutas med nyårsfirande i Inre hamnen kommer att presenteras inom kort.