Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tvillingpar söker kärleken i nya ”Bonde söker fru”

I årets säsong av "Bonde söker fru" får tittarna möta nio nya bönder. Bland annat kommer vi att få se ett tvillingpar som söker kärleken och en bonde från Jämtland.

Annons

I sin blogg har programledaren Linda Lindorff avslöjat små detaljer om den kommande säsongens bönder.

Bland annat har hon berättat att en av bönderna kommer från Jämtland.

– Den här bonden är en av våra nya bönder, stilig man på drygt 50 år från Jämtland. Han är lång, 190 cm, och väger 100 kilo. Han bor fint, skrattar och skämtar hela tiden och är en sån karl man känner att man skulle trivas att ha en vardag ihop med. Här finns det glädje och spontanitet, skriver Linda Lindorff i bloggen.

Lindorff, som dessutom är en av deltagarna i årets ”Let's dance” berättar också att hon provdansat med Jämtlandsbonden.

– Han förde tydligt men varsamt. Hans famn var trygg och behaglig. Han körde med en härlig blandning av slow fox och bugg.

Tidigare i veckan avslöjade Lindorff att tittarna i år kommer att få möta den yngsta bonden som någonsin deltagit i programmet.

En annan nyhet till den kommande säsongen är att ett tvillingpar söker kärleken i programmet. Tillsammans har tvillingarna delat 37 år på samma gård.

– Jag kan lova er att det här är två snyggingar! Deras stora gård från 1600-talet, belägen vid en liten sjö, är också bland de vackraste jag sett. Här vill man bo. I dessa hus vill man leva. Det ska också tilläggas att de så klart har gården uppdelad med egna hus, skriver hon.

"Bonde söker fru” har premiär 11 april. Då får tittarna för första gången möta säsongens bönder och de får chansen att skriva brev till den bonde som väckt deras nyfikenhet.

Läs mer om ”Bonde söker fru”:

Hon hittade kärleken i Bonde söker fru – nu öppnar Hanna från Jämtland frisersaloon i Hassela

Sveriges mest älskade bonde – Stefan talar ut om framtiden med Hanna

Se kyssen mellan "Bonde"-Stefan och Hanna Sundin