Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Twisted Sister och återförenade Hellacopters – här är alla klara artister för Sweden Rock 2016

De gamla 80-talshårdrockarna Twisted Sister är klara för Sweden Rock 2016, uppger festivalen i ett pressmeddelande. Det blir den sista Sverigekonserten för gruppen någonsin.

Bandet återförenades för Sweden Rock 2003, och sluter nu cirkeln genom att gästa festivalen på sin avskedsturné.

Sedan tidigare är det också känt att Hellacopters återförenas i sin originaluppsättning för en spelning på Sweden Rock, sju år efter att bandet splittrades och 17 år efter att Dregen lämnat gruppen.

Bland andra klara artister för festivalen i Sölvesborg den 8-11 juni finns King Diamond, som kommer att framföra ett speciellt "Abigail"-set. Avantasia gör sin enda Sverigekonsert nästa år på Sweden Rock, och Satyricon kommer att framföra sitt klassiska album "Nemesis divina" i sin helhet.

Övriga artister som är bokade är Blind Guardian, Lordi, Loudness, Amaranthe, My Dying Bride, Dan Reed Network, Finntroll, Legion Of The Damned, Gun, Robin George & Dagerous Music, Eclipse, Dan Baird & Homemade Sin, Bonafide, Tribulation, Twilight Force, King Witch och Pedalens Pågar.