Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tyngre och starkare Naurin tillbaka i GIF-målet

Han är lite tyngre och inte lika kvick – ännu.
Men Tommy Naurin är tillbaka i GIF-målet och redo för säsongens första framträdande.
– Det är lite stabbigt, men jag tror det har gjort mig gott, säger han.

När GIF Sundsvall tar emot Dalkurd i tisdagens träningsmatch blir det årets första framträdande för lagkaptenen Tommy Naurin.

Läs mer: Sporten direktsänder GIF Sundsvall–Dalkurd

GIF-målvakten som jobbat hårt för att vara helt redo inför årets säsong, och därför inte gett sig in i matchspel förrän nu.

Läs mer: Snart är Naurin redo

– Jag har byggt upp mig och känner att det finns några fler kilon. Det är lite stabbigt, men jag tror det gör mig gott. Jag känner mig mer förberedd, säger han och fortsätter:

– I gymmet har jag kört ett lite annat upplägg än de andra och har fokuserat på rehab. Det har varit mycket styrka med balans och koordination. Sådan träning som jag inte riktigt har hunnit med under säsongerna. Det känns inte som man är världens lättaste nu, men å andra sidan lite starkare. Förhoppningsvis kommer fotbollsformen i början av april i stället.

Kommer det märkas på planen inledningsvis?

– Jag känner själv att jag inte är lika kvick i fötterna som jag brukar, det har inte varit fokus. Vi har ett annat upplägg i år där vi släppt lite på träningen för att vara fräschare nu och förhindra belastningsskador. Där är jag inte riktigt i fas med de andra, men inte långt efter.

MISSA INTE: Håll koll på ditt favoritlag i mobilen – få pushnotiser när vi skriver om Timrå IK, GIF Sundsvall eller Sundsvall Hockey. Ladda ner ST:s nya app till Iphone eller Android.