Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ulrika från Ö-vik om branddramat i Stockholm: "De sa att vi får räkna med att inte alls åka till jobbet idag"

Under tidig tisdagsmorgonen var brandkår på plats vid en adress på Jakobsbergsgatan i Stockholm efter att en brand utbrutit. Ulrika Geissler från Örnsköldsvik som har sin arbetsplats i grannbyggnaden blev ombedd att stanna kvar hemma.

En kraftig brand har utbrutit på Jakobsbergsgatan i Stockholm och enligt Aftonbladet kommer släckningsarbetet hålla på hela förmiddagen. Det finns också uppgifter om att en gasflaska finns i byggnaden och att byggnadens fasad kommer att rasa. Ulrika Geissler från Örnsköldsvik som har sin arbetsplats i grannhuset fick höra beskedet på väg mot arbetet.

– Jag fick vid sex tiden på morgonen mail från de kontorsansvariga att vi inte skulle åka in till jobbet då det fortfarande finns spridningsrisk och platsen var avspärrad. De sa att vi får räkna med att inte alls åka till jobbet idag och att alla möten och seminarier har blivit inställda, säger Ulrika Geissler.

Läs också: Kraftig brand i byggnad i centrala Stockholm – fasad riskerar att rasa

Ingen av hennes kollegor hade heller hunnit komma till jobbet när beskedet kom.

– Som tur var så var det inte mycket folk på vägen runt huset vid den tiden och inga medarbetare hann komma så långt heller. Vi har haft kontakt med varandra och har följt medierapporteringen sedan dess. Så detta har varit en väldigt konstig morgon, säger Ulrika.