Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Unik tv-satsning inför allsvenska premiären: "Vill ge fotbollsfansen den perfekta uppladdningen"

Tre norrländska lag spelar i år allsvensk fotboll. Som uppladdning inför säsongen går vi igenom läget inför premiären i en unik livesändning från alla städerna nu på torsdag.
– Vi vill ge fotbollsfansen den perfekta uppladdningen inför säsongen, och kommer att ha lokala fotbollsprofiler och experter på plats i studion på tre olika orter, säger Mikael Nordstrand, nyhetschef för Mittmedia sport.

Läs också: Mållöst genrep mellan Östersunds FK och Dalkurd med flera omdiskuterade straffsituationer

Torsdag 31 mars sänder vi direkt från Allstar i Östersund samt O'Learys i både Sundsvall och Gävle, där experter och fotbollsprofiler kommer att gå igenom kommande säsong under en uppesittarkväll.

Allsvenskan 2016 innehåller både Östersunds FK, Gefle IF och GIF Sundsvall och vi kommer att gå igenom alla lagen grundligt under kvällen.

– Vi vill ge fotbollsfansen den perfekta uppladdningen inför säsongen, och kommer att ha lokala fotbollsprofiler och experter på plats i studion på tre olika orter. Vi vill snacka upp fotbollssäsongen och erbjuda en helhetsupplevelse till fotbollsälskarna i Östersund, säger Mikael Nordstrand.

Sändningen startar 19.30 och kommer att pågå flera timmar under torsdagskvällen med gäster, tv-inslag och genomgångar av lagen.

Klicka här för att komma till sändningen.