Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Unika rum och fartfyllda hemma hos-reportage – ST lanserar Bostadspuls

Snart får ni titta in och se hur kända och okända Medelpadingar bor. Vår nya sajt Bostadspuls tar er med hem till inspirerande profiler och unika rum.
I första tv-inslaget bjuder reportern upp till en hambo.

Den 2 februari är det premiär för sajten, och det blir inga vanliga hemma-hos reportage, utan snarare tv-reportage med mycket fart och energi. I första tv-inslaget får ni följa med Bostadspuls till Ewalena Persson och besöka hennes och sambon Peter Bergseijes villa vid Bünsowska tjärnen i Sundsvall.

Reportrarna Maria Eilertsen och Therese Hasselryd träffar Ewalena som är känd för att ha drivit flera frisersalonger och nu är aktuell med sin nya inrednings- och modebutik Crib i In-gallerian.

Det kommer även att finnas tips på inredning och bostadsnyheter på sajten.

– Det ska handla om inspiration, kanske till och med drömmar – men också om praktiska och handfasta tips. Vi märker att det finns ett stort intresse hos våra användare för den här typen av journalistik. Bostadsmaterialet ligger i topp när det när det gäller läsning på ST.nu. Det här är bra och lokal journalistik, säger Anders Ingvarsson chefredaktör och ansvarig utgivare.

Mittmedias tv-chef Nicklas Hermansson är den som tagit fram konceptet till sajten. För närvarande bor han i Stockholm men är född och uppvuxen i Sörberge. Efter gymnasiet jobbade han något år som sportreporter på Dagbladet. Senare som tv-chef på Aftonbladet i tio år.

– Det här är en hyperlokal satsning där vi ska hjälpa användarna att hitta och skapa sina drömhem – Bostadspuls ska bli en snackis på stan. Det ska vi uppnå med hjälp av nyhetsrapportering, inspirerande tv-innehåll, interaktivitet med användarna. Tv-programmen Unika rum" och hemma hos-reportage är anpassade till digitala kanaler. Vi kommer att få tillträde till spektakulära platser vi inte har besökt förut, säger han.

Tipsa oss om fler spännande hem: Mejla bostadspuls@st.nu