Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Upp till protest Sundsvallsbor

Vi medborgare noterar att Sundsvalls kommuns kundcenter plötsligt blir 10 miljoner kronor dyrare på grund av en liten felräkning. I konsekvensens namn utgår vi nu ifrån att köpstopp införs omedelbart. Eller?

Bland oss medborgare i Sundsvalls kommun finns en uppgivenhet över det vanstyre som pågår. Rykten cirkulerar om kommunens ledning och vad den tar sig för friheter utanför den demokratiska och lagliga dagordningen.

Peder Björk är osynlig eller syns klippa band på något ofarligt ställe. På insändarsidan i ST förs en ilsken debatt om vikariestoppet i skolan som politiken inte bryr sig om att besvara.

Du Peder Björk anses vara ett svagt kommunalråd som inte sitter en period till. Så vad gör vi medborgare? Ni som också tycker att det är helt fel att det finns 40 miljoner till torget, 700 miljoner till logistikparken, ett oräknat antal miljoner till ett nytt bad och nya IT-system samt 10 miljoner i felräkningspengar till kundcenter? Närmare en miljard till" manliga" tekniska verksamheter, men inte pengar till barnens lärare?

Demonstrationer på torget lördagar klockan 12.00 mer debatt i media och en facebook-grupp? Kom igen medborgare, mammor och pappor! Om vi tiger samtycker vi!

Rutor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel