Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: Ex-allsvensk mittfältare på väg till Giffarna

Kristinn Steindorsson uppges vara nära en flytt från USA till Sverige och Sundsvall. Enligt Fotbollskanalen ska den 25-årige mittfältaren, som tidigare spelat för Halmstad i allsvenskan, vara nära en övergång till GIF Sundsvall.

Annons

Fotbollskanalen uppger att Steindorsson är aktuell för Giffarna, men sportchef Urban Hagblom kan inte bekräfta uppgifterna i nuläget.

– Det får bli lite tråkigt. Vi kommenterar aldrig spelare som inte är på plats hos oss, så jag har inga kommentarer, säger Hagblom till Fotbollskanalen.

Islänningen representerade Halmstad från säsongen 2012, då de gick upp från superettan, till och med säsongen 2014. Under hans två säsonger i allsvenskan producerade han nio mål på sina 48 matcher.

Denna säsong har Steindorsson spelat för Columbus Crew i USA, som på söndag spelar MLS-final mot Portland Timbers. Steindorsson har inte startat mer än fyra matcher, men har gjort 17 inhopp under den hittills framgångsrika säsongen.

Läs mer: Giffarnas sportchef bekräftar mittbacksjakt: "En sådan spelare vill vi ha"

Westlund: Att Fjóluson lämnar är årets sämst bevarade hemlighet

Jocke om landslagsuttagningen: "Det slår ut allt"